Revisies voor maximale prestaties

Asset performance centraal

Revisie werkplaats

Onze werkplaats in Yerseke is volledig ingericht voor standaard revisies en is geschikt voor klein tot middelgroot equipment (max 6,3 ton). Tevens is onze locatie voorzien van een ruim kantoor, vergaderruimte en opslag.

In onze werkplaats verrichten wij inspecties op OEM niveau. Dat wil zeggen, voor alle merken die wij vertegenwoordigen worden we vanuit de fabriek met alle kennis ondersteund. Voor alle overige rotating equipment kunnen wij op basis van onze ervaring een goede revisie uitvoeren. Graag betrekken wij onze klant bij de inspectie. U bent dan ook van harte welkom om onze locatie te bezoeken. 

Uw equipment, onze zorg

Als uw equipment in onze werkplaats wordt geinspecteerd, wordt er een compleet en uitgebreid inspectierapport opgesteld. Samen met de klant wordt deze vervolgens doorgenomen om de vervolgstappen te bespreken. Wij hanteren geen vervangingsfilosofie en repareren waar dit efficient mogelijk is. Indien er een niet gebruikelijke slijtage of schade wordt geconstateerd, zullen wij het gesprek starten hoe deze schade voorkomen kan worden. 

+31 (0)113 - 40 20 24

info@vanzutphenindustrial.com