Turbomachinery support

Sinds vele jaren is Allen Steamturbines een begrip. Rond het jaar 2000 is de fabriek afgesplitst van Rolls-Royce, inmiddels is de fabriek bij Trillium Flow Technologies onder gebracht. De Allen fabriek is gevestigd in Bedford, Verenigd Koninkrijk. Van Zutphen Industrial BV is servicepartner van Allen Steamturbines en verleent stoomturbine service met ondersteuning van deze fabriek. Hierdoor kunt u rekenen op support van OEM niveau. 

Allen Steamturbines kent een rijke historie en heeft naast vele grotere turbines ook kleinere KKK turbines onder licentie gebouwd. De Allen turbines zijn toegepast voor diverse toepassingen, waaronder in de biomassa, afval-energie centrales, warmtekracht centrales, papierfabrieken, chemische fabrieken en aan boord van marineschepen. 

Binnen de Allen stoomturbine fabriek is veel kennis van diverse merken stoomturbines, voor vele merken en types zijn inspecties, reparaties of upgrades mogelijk. Als lokale servicepartner van Allen kunnen wij u met al deze diensten ondersteunen. Ook voor het maken en leveren van onderdelen kunt u op ons een beroep doen. Door onze nauwe samenwerking met Allen zijn wij snel en flexibel in het verzorgen van onderhoud van uw stoomturbine. Ook contracten waarbij u bent verzekerd van tijdig onderhoud zijn mogelijk. 

Neem hier contact op.

+31 (0)113 - 40 20 24

info@vanzutphenindustrial.com