Over ons

Van Zutphen Industrial BV is een jong bedrijf en sinds 2016 als zelfstandige entiteit betrokken bij rotating equipment onderhoud. Naast dat we veel ervaring hebben op het gebied van onderhoud aan klein en groot rotating equipment zijn we ook actief op het gebied van sensor techniek en smart maintenance.

Van Zutphen Industrial BV is de officiele distributeur voor Begemann, Gabbioneta en Apex pompen. Voor deze merken kunt u op OEM support rekenen. Voor overige rotating equipment kunnen wij u ook ondersteunen, van pomp tot stoomturbine. 

Onze nauwe samenwerking met Trillium Flow Technologies, fabrikant van diverse gerenommeerde producten waaronder Begemann, Gabbioneta en Allen Stoomturbines, maakt dat wij voor diverse toepassingen beschikken over de juiste referenties.

Wij proberen ons te  onderscheiden door de hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten. Onze toegevoegde waarde bieden we door onder andere te focussen op:

  • Deskundig advies
  • Korte lijnen - snelle response
  • Service gerichte organisatie
  • Hands-on mentaliteit
  • Totaal oplossingen als het gaat om rotating equipment
  • Engineering ondersteuning

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd en opgeleid personeel en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015 en tevens VCA* 2017/6.0. Tevens worden wij in al onze werkzaamheden volledig ondersteund door Trillium Flow Technologies.

Nader kennismaken? Wij komen graag bij u langs en u bent tevens van harte welkom in het mooie Yerseke!

+31 (0)113 - 40 20 24

info@vanzutphenindustrial.com